Lila Loves it - bara naturliga produkter!

Som den första vårdserien för husdjur är Lila Loves It nu certifierade som en, naturlig produkt och har blivit godkända av BDIH. BDIH är en ideell förening för företag inom läkemedel, hälsoprodukter, kosttillskott och personliga hygienartiklar. För att få använda den här märkningen måste man leva upp till höga krav, genomgå en strikt certifieringsprocess utifrån särskilda riktlinjer för naturliga produkter, samt tyska kvalitetsnormer.

 Den här certifieringen garanterar att deras produkter är gjorda av enbart naturliga ingredienser. Certifieringen gör oss väldigt stolta eftersom det innebär att kvaliteten på deras produkter och engagemang för naturen har bevisats med intyg och sigill.

Perfekt kombinerade naturliga ingredienser som kompletteras med innovativa ämnen inom traditionell medicin… det är det som gör LILA LOVES IT unikt. Utmärkta essentiella oljor (lavendelolja från Provence, bulgarisk rosenolja, ringblomsolja och nattljusolja från Bayern) kombineras med ämnen inom humanmedicin som sårläkande hyaluronan. Det är därför LILA LOVES IT erbjuder produkter för djur - produkter som är korrekt och kärleksfullt tillverkade och som dessutom innehåller både expertis och innovation.