Welltex

Vad är Welltex?

Welltex® innehåller en unik blandning av naturliga mineraler som krossas till ett fint puder och sedan, med hjälp av modern teknologi, smälts in i trådarna på grundmaterialet till våra tyger. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, vilken reflekteras tillbaka till din hud, leder och muskler.

Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan hjälpa under återhämtning från skador eller vid spända muskler.

Hur fungerar Welltex?

Fibrerna i Welltex® är hållbara och starka, vilket gör dem perfekta i Back On Tracks produkter för förberedelse och återhämtning. Människor och djur avger kroppsvärme både under vila och aktivitet, så produkterna kan användas när det passar dig bäst.

 Störst effekt av Welltex®-teknologin får du under aktivitet då kroppstemperaturen stiger och reflektionen blir starkare. Alla Back On Tracks produkter har optimal andningsförmåga, vilket gör dem bekväma att använda då värmen inte stängs in eller isoleras. Det är den infraröda energin som ger den välkända Back on Track-effekten.

För övrigt följ "användningsråd" se länk i menyn.